Τρίτη 15 Φεβρουαρίου 2011

Όλοι χαζοί μπορούμε

Οι atenistas παίρνουν την κατάσταση στα χέρια τους και θα γεμίσουν με κεράκια την πλατεία Κοτζιά, φέρνοντας το Άγιο Φως στην Αθήνα αρκετούς μήνες πριν από το Πάσχα. Απολιτίκ νέοι και νέες θα παίξουν κρυφτό και αμπάριζα στην πλατεία Κοτζιά, ενώ τα αγόρια θα κυνηγούν τα κορίτσια στο πλακόστρωτο για να τους προσφέρουν μαργαρίτες, την ίδια ώρα που ευαίσθητοι μουσικοί θα παίζουν τραγούδια του Νέου Κύματος για καλοκαίρια, Παναγιές, αυγερινούς, πούλιες και δαντελωτά ακρογιάλια.
Σε μια συμβολική προσπάθεια να διώξουν την σκοτεινιά που απλώνεται στο κέντρο της Αθήνας, οι atenistas θα στολίσουν με κεριά μια πόρνη από το Κονγκό -και στη συνέχεια θα την κάψουν-, ενώ θα ακολουθήσει ο βλάχικος γάμος ανάμεσα σε μια πουτάνα που έχει βγει στη σύνταξη και ένα πρεζόνι που δεν μπορούσε να βρει φλέβα για ένεση επειδή δεν έβλεπε στο σκοτάδι πριν έρθουν οι atenistas με τα ρεσώ.
Το επόμενο σχέδιο των atenistas είναι να καθαρίσουν τον Εθνικό Κήπο από τις κουτσουλιές και το Ζάππειο από τις καπότες, ώστε να φανεί το ευρωπαϊκό πρόσωπο της Αθήνας.
Οι προσπάθειες των atenistas έχουν συγκινήσει τους πολιτικούς και τους μεγαλοεπιχειρηματίες που φοβούνται πως κινδυνεύουν με λιντσάρισμα, ενώ δεν έχουν αφήσει ασυγκίνητους και τους χορηγούς.
Αυτά τα παιδιά αποδεικνύουν περίτρανα πως μπορούμε να σώσουμε την Αθήνα και να αλλάξουμε την Ελλάδα, αν γίνουμε ακόμα πιο χαζοί. Όλοι χαζοί, μπορούμε.


Αναδημοσίευση από http://pitsirikos.net/2010/11/7146/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου